Laptop

Фирма Терасист ООД е основана през 1997 година.


Своята дейност започва с продажба на компютърни системи и периферия. Става дилър на DTK Computer, OKI, Toshiba, UMAX и продължава да е такъв и до днес. Започва да работи с всички представители на по-големи вносители на компютри и офис-техника на водещи производители в света като Comel Soft, Argus, Most, Asbis, Tornado и др. Започва да извършва услугата окабеляване.

През 1998г. започва нова дейност - доставка на Интернет. В същото време започва да се занимава с бизнес-софтуер. Става търговски представител на Бонев Софт - лидер на счетоводните продукти в България, а по-късно и на Омега-Софт, чиито продукти са насочени към ТРЗ сектора.

И до сега компютърните системи, доставката на Интернет и бизнес-софтуера са основните дейности на фирмата.

В края на 2000-та година се открива първата зала от веригата "Craze Doom" в центъра на град Карлово, която работи и в момента, и е най-голямата компютърна зала в региона.

От 2003 фирмата се занимава и с монтаж и поддръжка на системи за видео-наблюдение и отдалечен контрол.

2005 - започва производство на електронни устройства - импулсни захранвания за LAN switch-ове, LAN-protector-и и др. Занимава се и с Web Design.

Фирмата е сертифициран съобщителен оператор и притежава необходимите лицензи и удостоверения за осъществяване на услуги в сферата на далекосъобщенията и комуникациите:

 

Описание на потребителските интерфейси

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ В Терасист ООД

Удостоверение 1 Удостоверение 2

 

Copyleft © 2007 Terasyst Ltd.
All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective owners.